När 1 blir 2

På lördag drar bröllopssäsongen 2019 igång på riktigt. Jag ser så mycket fram emot detta, då jag detta år delvis kommer att göra det tillsammans med någon! Och inte vem som helst, utan denna fina tjej … Jennie! Tanken är att hon kommer att hjälpa mig då vissa moment kräver fler händer än jag har att tillgå. För att alla mina brudpar skall kunna få en ännu bättre produkt. Och ännu mer kärlek och uppmärksamhet under dagen. Jag är helt säker på att detta kommer bli super 

Hej hörreni!

”Det är jag som är Jennie, en levnadsglad donna som helst är osminkad, älskar mat och gråter åt allt som är fint. Ursprungligen är jag från Luleå och får alltid höra att det enda man gör där är att blåsa bort… Ja, det blåser där, men så mycket? Tydligen tog jag åt mig, för numera är jag bosatt i Piteå! Min vardag består till största del av studier och en 2-åring som springer överallt, men också av att hänga tvätt, laga mat, skotta gården och vattna blommor.

På gymnasiet läste jag media och foto, efter det blev kameran liggande i en låda. Tills nu, när jag fått möjligheten att få vara kreativ med Emelie, en stund där jag bara är mig själv och får fokusera på att fånga andras känslor på bild och film, hur fint är inte det?” – Jennie

Lämna ett svar