Vem hade kunnat tro att snöstorm är THE SHIT!

Nä men helt seriöst. Jag var såååå nervös för den här dagen. Väderprognosen hade visat sol och jättefint väder. Men några dagar innan, vände vädret och flera decimeter snö skulle komma under helgen. Efter lite magont och massa timmar i bil för att hitta dom perfekt platserna… blev jag helt mållös. Jag hittade dom perfekta platserna! Och helt plötsligt omvandlades ångesten till ren och kär kärlek. Och inte heller skadade det att både E & R var så coola med snön och ovädret. Och trots alla förutsättningar – så vackra och naturliga på bild. Jag skulle kunna göra det om och om igen. Snöstorm är uppenbarligen hur bra som helst när man fotar bröllop. Och träden är helt magiska! 

Tack snöstormen. Och tack för denna magiska dag! Det är roligt att vara bröllopsfotograf dagar som dessa.

Lämna ett svar