Jag blev sååå nervös ...

Jag har tänkt på den här dagen så länge. Jag vet att alla inte drömmer om en stort bröllop, med en dyr klänning och en massa gäster … Men jag gör det. Och har alltid gjort! Och momentet att hitta en klänning är kanske ett av dom stora ögonblicken just i detta. 

Eftersom jag jobbat i branschen i några år nu, känner jag att jag sett det mesta. Jag ville hitta något unikt som jag inte ser alla andra ha. Jag besöker ju trots allt ett tiotal bröllop varje år, och därför blir lusten att hitta något unikt ännu större. 

Jag hade bokat en tid hos Julia och Cinderella i Piteå. En fantastiskt butik på så många sätt. Men jag tror den största anledningen till att jag bokat VIP provning just här, är Julia. Jag känner mig trygg i hennes händer.

Men att jag skulle bli nervös för att prova klänning … det hade jag aldrig trott. Kanske var det mina förväntningar som kom ikapp mig. Det pirrade i magen då vi klev in i butiken den eftermiddagen.

 

Svettades som en gris ...

Trots all nervositet gick det bra. Eller vad annars hade jag förväntat mig? Jag var bara inte beredd på mina svett-attacker som kom. Fy vad jag svettades. Det var som om nervositet och förväntan mynnade ut i svettningar. 

Ska jag vara ärlig trodde jag aldrig jag skulle hitta THE ONE. Men efter många om och men, hade jag den på mig. Och det kändes så rätt. Och trots att jag fortfarande kollar på inspirationsbilder för den stora dagen, ser jag ingen klänning i mitt flöde som tar dennes plats. Den kommer passa perfekt till vårt tema. Den fick mig att känna mig sexig och vacker på samma gång. Det finns några små justeringar jag kommer vela göra, för att få den ännu mer unik och ännu mer JAG. Men eftersom Julia är en fantastisk sömmerska kommer jag avvakta med dessa detaljer ett tag till.

Ni som redan gift er... var ni nervösa när ni provade klänningar?

Lämna ett svar