Sommaren 2019 kommer ...

Det är alltid något speciellt med årens första bröllop. Här i Norr är vi välsignade med en vacker vinter, vilket ofta resulterar i en hel del vinterbröllop. Men det är en stort skillnad mellan årstiderna. Och att fotografera dem, är något helt nytt beroende på säsongen. Så egentligen känns det som en nystart för varje säsong som kommer.

Och en nystart kan man helt klart säga att det blev. Från några ynka grader till 30 grader i skuggan. Bara över en natten. Mitt första ”sommarbröllop” för 2019 kunde inte komma lägligare.

Och vilken fantastiskt fin dag det blev. Blandning mellan folk från söder, till folk från norr. Jag gillar den kombinationen. 

Som jag skrev på mina sociala medier:

Visst kan jag tjata om vädret, och hur jäkla magiskt allt var… solnedgång, vackra människor osv osv…. men denna gång vill jag lyfta fram förmågan att ”bara vara” framför en kamera. Att våga vika sig dubbel i skratt, och vi kan räkna alla tänder på bild. Att våga tjuv-nypa sin partner, med risk för att få igen. Att våga kyssas så att tungorna tungorna syns och näsorna blir sneda. Och att bara våga titta varandra djupt i ögonen och allt vi hör är kamerans klickande och vinden som viner i träden.

Tack Stina och Sami för att ni delade med er av ER! Tack för att jag fick dela denna lördag med er ♥️

 

 Jag vet att alla inte har råd att ha mig med en hel dag. Och alla prioriterar olika. Men … titta så vackert det blir då man smyger ut på kvällen i solnedgången? Oslagbart!!!!

Lämna ett svar