Detta med semester?

Helt seriöst … hur tar man semester som företagare? När du är ensam om att driva ditt företag? Typ OMÖJLIGT! Jag försöker koppla av. Enbart jobba på några utvalda bestämda tidpunkter … men det går typ inte? 

Både för att mitt jobb är roligt, och för att det är svårt att nå ut med semester så att kunderna förstår innebörden av de. Jag jobbar ju? Men jag jobbar inte inom allt. Utan enbart det mest nödvändiga för att driva allt runt. Ja ni hör ju? Knappt så jag själv förstår. Så hur skall någon annan kunna det då? 

 

Men som sagt … jag har i alla fall ”semester nu”. Högsäsong … men ändå semester. Bra kombo! 

 

Om 1.5 vecka åker vi till södra Sverige. GUD vad jag längtar. Blir en tur förbi Lycksele djurpark. Sedan raka spåret ner mot Göteborg, Halmstad och Ullared. Som jag ser fram emot detta!

Inte alltid så lätt att vara Bröllopsfotograf…

Lämna ett svar