Dessa fantastiska dagar

Varje år får jag uppleva så många vackra stunder och dagar. Där ingen dag är den andra lik. Från vårt vackra vinterland till sommartiden när solen aldrig går ner. Här nedan har ni några handplockade bröllop som jag med mycket stolthet och lycka får visa upp. 

Emelie & Per

Detta var nog inte bara en dröm som blev sann för Emelie och Per – utan även för mig. Att följa med till Mallorca för att föreviga deras stora dag var bland det bästa jag gjort i mitt liv. Alla människor, all kärlek och alla skratt – jag säger bara WOW! Det är inte alla dyra blommor eller en magisk klänning som skapar en lyckad dag, det är personerna som du omges bland. Tack till alla som välkomna mig med öppnar armar och främst tack till Emelie och Per son valde just mig som deras fotograf. 

Johanna & Adam

När många ställde in sina bröllop på grund av Corona, tänkte andra om. Johanna och Adam tog hem deras närmsta till sin gård och vigde sig utomhus i trädgården. Förberedelserna anpassades i huset och festen fortsatte lång in på natten i parets egna ladugårdslänga. Så mycket kärlek kombinerat med ett passande tema för miljön och sammanhanget. Denna dag fick vi bevittna regn, sol, skratt och bandet ABBA som kom på besök. Ord räcker inte till för att beskriva den fantastiska stämningen och dagen det blev. Allt samlat under parets egna tak!

Bea & Wille

En sommardag som till vädret inte alls kändes som sommar kunde ändå skapa så oerhört mycket skratt och kärlek. Denna lördag befann jag mig på  Meldersteins Herrgård för att föreviga Bea & Willes stora dag. Kanske kan detta vara de brudpar som bjudit till med mest känslor på kortast tid. Ni vet – ena sekunden är det gapskratt så marken skakar till att i nästa sekund gråta av lycka. Och känslomänniska som man är hade man svårt att hålla ihop det själv. Jag vet om att dessa två människor är bra på mycket i livet, men när jag bad dem dansa för mig på fotograferingen blev det nog mer skratt än rörelse. Det blev alltså inte så många härliga dansbilder, men vad gör det när man kan fånga skratt och lycka istället.

Josefin & Alexander

Det är något extra speciellt när bröllopsplatsen betyder så pass mycket för brudparet. Det är inte bara en vacker omgivning eller en enkel lösning. Utan ett ställe där det finns så pass många fina minnen samlat. Ett utgångspunkt att båda ladda och skapa kärlek på. Denna dag är ingen vanlig dag, det är Josefin och Alexanders bröllopsdag. Över 40 mil från kusten in mot fjällen hittar ni detta paradis där helikoptern fick ta oss till otroliga fotoplatser och miljöer. På kvällen serverades god och lokal mat med Norrbottniskt tappning nere i dalen.  Skratt avlöste varandra med nya skratt.  

Anna & Freddan

Tror detta var en av de varmaste dagar jag upplevt i mitt liv. Ni vet när svetten rinner i ljumsken och ditt smink var borta innan lunch? Men vad gör det när jag får föreviga Anna & Freddans stora dag. Från tidig morgon till sen kväll blev jag som en del i gänget som skrattade precis lika mycket som alla andra. Hur är det då att fotografera en av Sveriges största förebilder inom hälsa och träning? Det ska jag berätta – Helt sjukt jäkla mega grymt! Trots det Anna & Freddan skapat är det svårt att hitta mer jordnära och varma personer.  

Agnes och Daniel

Sista riktiga sommardagen och allt kändes så välplanerat och perfekt. Agnes med hennes strukturerade och otroliga sinne för detaljer. Och Daniel som kunde verkställa alla tankar och idéer. Desto längre dagen gick, ju mer insåg jag hur olika Daniel och Agnes är. Men på samma gång så oerhört likasinnade i tankar och värderingar. Två otroligt fina människor som genuint visade upp ett helt register med känslor under denna fantastiska dag. Sedan att avsluta bröllopet under klar stjärnhimmel, med rökmaskin och vacker belysning… det är svårslaget! Jag är evigt tacksam för att jag fick dela denna dagen med dessa två människor. Så otroligt mycket kärlek! 

Linnea och Olov

Här har vi Lycka och Lycka. Två människor som tillsammans skapat en sådan fin vänskapskrets och liv tillsammans. Givetvis innefattar inte livet enbart lycka, men efter en dag med dessa två var det nästan så man trodde att olycka och tårar inte existerar. Jag har heller aldrig upplevt en fest med så mycket spex och så många närvarande vänner. Som gång på gång visar uppskattning och kärlek till Linnea och Olov. Jag har sagt det förr och säger det igen: Om det är ett brudpar jag specifikt kommer bära med mig genom livet, så är det Linnea och Olov! Vilka människor. Vill ni se ett magiskt lantligt bröllop, med utomhusvigsel och fest i en ladugård.. då har ni hittat rätt!

Frida & Andreas

Frida och Andreas har gjort en så kallad Elopement! Rymning på svenska. Dom åkte till andra sidan jorden för att gifta sig. Men helt nöjde med det var dom inte. Bara någon månad senare förnyade dom sina löften hemma i smällkalla Sverige, tillsammans med sin familj och vänner. Dessa bilder ni kommer få se i detta album, är inte från deras bröllop hemma i Sverige. Detta är från en stylad fotografering jag hade när jag lånade in dem som modeller. Frida bär sin bröllopsklänning på bild, som hon nu fått anledning att använda 3 gånger. En bra investering helt enkelt! 

Moa & Simon

Nepp! Dessa två har inte gift sig. De är bara så löjligt fina tillsammans. Vi möttes upp i en skogsdunge utanför mitt hus och tog otroligt fina bilder i solnedgången. Deras kärlek till varandra och vackra utstrålning på bild, gjorde det svårt för mig att inte kunna visa er deras bilder. Helt klart när det är som vackrast! -25 grader hade vi också när dessa bilder togs. När än det är deras tur på riktigt, då vill jag vara med!  

Tove & Jonathan

Detta är mitt första så kallad: Elopement! Det betyder rymning på svenska. Detta är oerhört populärt i USA och jag hoppas denna trend kommer till Sverige. Vad menas då med detta? Jo… ni som planerar att gifta er i smyg, och kanske i en annan del av världen, (och tar givetvis med er mig som fotograf). Tove och Jonathan nöjde sig med Norrbotten. Men HEMLIGT var det. Jag var en av de få som faktiskt visste om att de skulle gifta sig. Helt fantastiskt att vi kunde välja fotoplats, helt oberoende på andra faktorer som spelade in. DETTA VILL JAG GÖRA IGEN! Kanske i Norge, USA, GRAN CANARIA? Jag är öppen för förslag. Tack för denna kväll vi hade tillsammans. Ni har öppnat en ny dörr jag fullkomligt älskar! 

Cissi & Andreas

Jag blir lite full i skratt när jag tänker på denna dag. Andreas som kommer från södra Sverige och Cissi som växte upp bara några kilometer från mig, ville visa Andreas vänner och bekanta den norra delen av detta avlånga land. Mitt i vintern chartrades en buss och tog alla gästerna långt ut i skogen. Mitt i detta snörika och vackra ställe. Mer norrländskt än så här blir det inte! Och till dessa två, vill jag bara sända så mycket kärlek. Ni strålar av glädje och det smittar. Ni strålar kärlek och det smittar. Ni strålar ett lugn, och det smittar. Tack till er, ni genuint fantastiskt fina människor.