Yäääyh!

Är det er tur nu? ❤️

I den stora ladan hörs musiken ut över ängarna. Det doftar hö och färsk eukalyptus. I taket hänger hundratals lampor i dom tvärgående ljusslingorna, samt att de vackert dekorerade borden lyses upp av ljus i alla höjder och former. Hade det inte varit för de robusta plankorna till golv hade gästerna dansat utan skor.

Tärnorna är många, likt skratten och blommorna i deras hår. Den vackra bohemiska tårtan står som ett monument på det kärleksfullt snickrade tårtfatet i trä. Idag ställs inga krav. Utan istället låter vi den långa tiden av planering lysa igenom, och istället försöker vi njuta av dagen och stunderna. Det är min bröllopsdröm.

Spela videoklipp

Information

Konsultation

För mig är det viktigt att lära känna er en smula. Allt för att höra de stora och små detaljerna inför er stora dag, till att faktiskt se vilken grym kemi vi kan skapa mellan varandra. Jag vill att vi skall kunna skratta tillsammans, dela saker som man normalt kanske inte gör med en människa när ni träffas första gången. Det skall kännas lättsamt, även om det så klart är helt okej att vara nervös. Ni kommer att sprudla av känslor när er bröllopsdag väl kommer, och då är det viktigt att ni hittar en fotograf som ni känner er trygga och bekväma med. För jag är ju trots allt det tredje hjulet.. tur att jag älskar det! Ska vi kanske boka in en fika? Och bor ni längre bort i landet, fungerar mobila lösningar också bra ❤️

Ert bästa minne från dagen

Det är lätt att glömma. Och framförallt många små detaljer. Ni kommer inte heller att se allt genom era ögon, då ert hjärta och hjärna är så enormt översvämmade med intryck. Det är bland annat därför jag finns där. Jag ska fånga det ni ser, men även detaljer bortom det. Tänk så fantastiskt att sedan kunna uppleva detta om och om igen. Genom bilder kommer dessa minnen aldrig att försvinna. En investering för nuet och framtiden, och kanske de mest välinvesterade pengarna.

Perfect match

Om det är så VI känner efter mötet, då kommer jag ägna all tid och kärlek till just er dag. Jag bokar in ert datum i kalendern, och sedan kommer jag jobba intensivt för att skapa de bästa förutsättningarna för era bilder. Allt från att hitta fotoplatser, till att lära känna er en smula till. Bli inte heller förvånade om jag kommer med lite tips vad rör dekorationer eller belysning. Jag gör detta för bildernas skull, men även för att jag har ett stort intresse inom just detta. Var inte heller rädd att fråga mig saker. VAD SOM HELST! Jag är öppen som en bok, och vis som en gammal gumma då det kommer till bröllop. Jag går ju trots allt på ett tiotal bröllop varje år. Med lika stor ödmjukhet och nyfikenhet varje gång!

Ett kärleksbrev

Och sedan är dagen här. Och då menar jag inte bröllopsdagen, utan dagen för bildleverans. Eftersom jag lägger ner oerhört mycket tid och kärlek på era bilder, kan det ta mellan 4-8 veckor innan leveransen når er dörr. Leveransen är då fulladdad med kärlek och mera kärlek. Kanske en chokladbit också, om ni har tur ❤️ Beroende på vilket paket ni väljer, kommer ni mötas av fotobok, printar, bröllopsvideo, och självklart de digitala filerna. Allt skräddarsytt efter era önskemål.

Hej hopp ... detta är jag!

 

Japp! Det är jag som driver denna sida. Jag har också ett namn, Emelie! Född 1991 med stora ambitioner i livet om att bli fotbollsproffs. Och som ni ser blev det inte så mycket av den varan.

Jag är dock tacksam för allt jag lärt mig inom sporten. Istället blev jag sjukt bra på att visualisera, skapa drömmar/visioner och verkställa dem. Sporten har lärt mig att jobba med kortsiktiga och långsiktiga mål. Något som jag sporras och drivs av i livet.

Trots allt detta skulle jag se mig som jordnära, med glimten i ögat, där mina två små barn är ljuspunkten i livet. Med allt vad det innebär. (För JA! det blir ibland gråt i bilen, tidiga morgnar och inte allt för lugna middagar, men det är ju så att vara mamma).

Hade jag levt en massa andra liv parallellt med detta liv, hade Emelie nr 1 levt i USA och jobbat som wedding planner. Emelie nr 2 hade jobbat som politiker och fokuserat på frågor inom skola och barnomsorg. Emelie nr 3 hade flyttat till Norge, mitt i ingenstans, och jobbat som arkitekt på distans. Men THE Emelie är väldigt nöjd med sitt liv i Piteå och skulle inte byta det mot något annat. 

Det bästa med mitt liv är självfallet mina barn, och min familj. Men frånsett detta älskar jag omväxlingen och tryggheten jag har i min vardag. Välkomna till det som driver mig framåt: Foto! 

Kärlek mitt i smällkalla vintern ...

Något som verkligen exploderat på senare år är vinterbröllop. Mars månad brukar vara den mest fullbokade. Antingen hemmahörande par som älskar vintern, till par som inte bor i denna del av landet, och vill visa släkt och vänner kanske en av de vackraste tiderna vi har här uppe i Norr. Det roliga med vinterbröllop är att de ofta finns så oerhört mycket historia. Det finns alltid en särskild anledning till att folk väljer denna årstid, och den tycker jag är så spännande att höra. Jag älskar att fota bröllop mitt i smällkalla vintern, och skulle inte välja bort det för något i världen.  Så ta med mig till ert fjäll, ta mig till era hemtrakter. Jag kommer påpälsad och redo för att skapa vacker vintermagi i era bilder!

Den värdefulla stunden

När ni värdesätter vackra bilder tillsammans, i någon väl utvald miljö i närområdet. Så även stunden när ni säger ”Ja ja ja” till varandra. Detta är det lilla paketet med det stora innehållet. Jag följer med er under 3 timmar för att dela ögonblicket då ni på papper blir varandras, till döden skiljer er åt. Ni får kalla det vigsel eller ceremoni, ni får gifta er utomhus, i kyrkan, i stadshuset… oavsett, är inget bröllop för stort eller för litet för att anlita mig! 

Tillsammans ska vi även skapa otroliga bilder på er, och kanske ert följe? Barn och andra familjemedlemmar är så klart också välkomna. Detta kommer resultera i en helt AMAZIIING! bildleverans – som ni tar med er hela livet.

När ni värdesätter allt

Från tidig morgon till sen kväll. Från det fantastiska ögonblicket då bröllopskläderna åker på, tills farmor skakar rumpa på dansgolvet. Mammas tårar i kyrkan. Och de små detaljerna bland dekorationerna. Jag kommer finnas där med er hela dagen, både som fotograf, men också som vän. En person ni kan skratta med och luta er tillbaka mot om nervositeten kryper fram. Jag kommer även att filma och skapa magi i rörlig form. I detta paket ingår inte bara en fotobok, och digitala bilder, ni får även med er en bröllopsfilm på några minuter. Med dagens bästa stunder! 

Bli inte förvånade om ni ser en tår på min kind, när ni under dagen visar kärlek och lycka. Oftast blir även jag berörd av alla känslor som ligger i luften. Och det är kanske därför jag har lätt för att spegla de genuina stunderna i bild och film. Detta är mitt absoluta favoritpaket. Då jag får uppleva er dag, varje stund och varje minut. Det blir så äkta, då man ser helheten från första stund, tills musiken på festen dras igång. Jag VILL VILL VILL dela er dag.

Ert eget koncept

Vill ni hitta ett mellanting. Kanske på 5 eller 8 timmar? Givetvis är jag öppen för detta! Vi kan diskutera upplägg och visioner när vi ses över en fika.

Utomlands - En annan del av världen

Jag är stationerad i Norrbotten, Piteå. MEN ni behöver inte ens fråga, jag vill följa med er överallt allt i världen. Från fjällen till USA, från Gotland till Frankrike. Bara er fantasi sätter gränserna. Har ni en snäv budget kan vi se om jag ryms i ert handbagage, eller så sover jag på er soffa i sviten. 

Ni ska se, vi hittar nog en lösning som passar oss alla! Mitt mål i framtiden är att 50% av alla bröllop jag bokar skall ske i ett annat land. Vill ni vara en del av den möjligheten?

48 000:-

Tusen tack Emelie! Du har
verkligen fångat vackra kärleksfulla och naturliga ögonblick!! Så himla duktig! Tack tack tack!!
Den bästa dagen❤️
”Sara & Simon”


Några utvalda guldkorn


Jenny & Jimmy

”Vi var väldigt nervösa på morgonen, men när vi träffade Emelie innan kyrkan släppte nervositeten och vi kände oss redo för dagen. Väldigt duktig fotograf som får det att kännas lätt att vara naturlig framför kameran. Otroligt nöjd med alla bilder och skulle absolut rekommendera henne som fotograf till andra!”

 


Agnes & Daniel

”Alltså finner inga ord! Kändes som att jag fick återuppleva dagen igen. Tack så himla mycket för den fina filmen. Du har verkligen lyckats fånga hur vi kände under hela dagen. Så himla fint det är. Sjukt kul att ha bilderna i ett album också!”

 

Boka mig eller skicka en förfrågan!

Följ mig

Instagram has returned invalid data.